Zalaegerszegi Landorhegyi Óvoda
Kodály Zoltán utcai Tagóvodája
 46089483_2209329289077406_8065186233782894592_n.jpg
 
Autóktól, a város zajától mentes, nyugodt környezetben neveljük a ránk bízott gyermekeket. Alapítványunk só-szobát működtet, ahova heti rendszerességgel visszük a gyermekeket. Levegője rendkívül tiszta, jótékony hatás segíti az egészségmegőrzést, gátolja a légúti betegségek kialakulását.

A nevelés vidám, azonban felelősségteljes világában a gyermekek szívéhez vezető út kulcsa a szeretet, a közös tevékenykedés, élmények átélése. Az ismeretszerzés az élménypedagógiára épül, ami az egész óvodai életünk mozgatórugója: közel hozni a gyermekekhez az őket körülvevő szűkebb és tágabb világot (rendszeres kirándulások), játszva tanulni, a népmesék, versek, mondókák világát átélni, szülőkkel közösen nevelni.

Óvodánkban hosszú évek óta működik sószoba. Az épület korszerűsítését követően nagyobb helységbe költözhetett, így még kedvezőbb környezetben tapasztalhatják meg a gyermekek a sóoldat kedvező élettani hatását. A még gyermekközpontúbb esztétikus megjelenést szolgálja óvodapedagógusaink ügyes kezeinek munkája, mely egy csodálatos vízi világot varázsolt sószobánk falaira!